Studio Control Room with VO Booth behind
Studio Control Room with VO Booth behind
The VO Booth is compact but sufficient for a single artist with the rear wall using a custom acoustic treatment system developed especially for this unique project.
The workstation is designed around a simple solid slab of Oak

Nandos Restaurant

A new idea for the world renowned Nandos Restaurant chain was a Recording Studio situated within the recently refurbished London Frith Street location. The small Control Room features some interesting architectural elements and includes a small VO Booth. The studio is open to the lower level seating area via acoustic rated glazed doors. Patrons are encouraged to get involved with musical performances and the site has become a very popular alternative eating attraction in Central London. TSP works were completed September 2017 working alongside the Nandos regular main contractor, Truwood Joinery and Shopfitters.